Ve středu 1.5. a 8.5. máme otevřeno 10-18 🌸

Jsme Shop roku 2023!

 

shop roku 5
 
Podnikání není lehká věc, ale jedna z nejtěžších věcí je, že majitele a šéfy často nemá kdo pochválit.
My máme štěstí na nejlepší zákazníky pod sluncem - vás všechny, kteří se nám nebojí říct, co zlepšit a podporují nás. Víme tak, že to co děláme, dává smysl.

Věříme, že české hračky si zaslouží být vidět. Za každou značkou stojí úžasný příběh a my je chceme vyprávět i dále. Proto je nám velkou ctí, že to tak vidí i profíci z byznysu.
Nečekaného a úžasného ohodnocení se nám dostalo na vyhlášení soutěže pořádané Heureka group: Shop roku 2023.
 
Když dorazila pozvánka na vyhlašování, měli jsme šimrání v žaludku. To začalo opadat, když jsme se neumístili ani na třetím, ani na druhém místě.
Věřili jsme, že je naše 4. nebo 5. místo. Pak to přišlo jako rána z čistého nebe.
Z úst (naší milé zákaznice) Zorky Heidové a Tomáše Zástěry vyšly ony tři slova a my byli během pár vteřin v záři reflektorů.
David Chmelař, CEO Heureka group nám potřásl pravačkou a my jsme jen nevěřícně kroutili hlavami. shop roku 4

Co znamená dostat cenu Shop roku?
6 odborníku z odborné poroty sestavilo žebříček firem, které mají silný příběh, přínos a dělají svojí práci dobře. Takové firmy si zaslouží pozornost a hlavně podporu v tom, co dělají.

 

 

 

Komu u Huga patří tato cena?

- zákazníci
Bez vás by to vážně nešlo. Každý den nám voláte, píšete maily a povídáte si s námi v obchodech. Jste skvělí a není vám jedno co (a odkud) vaše děti dostanou do ruky.

- zaměstnanci
Na zboží nemáme čárové kódy. Každý produkt má svoje jméno. Nepípáme.
Naši parťáci mají české hračky rádi a znají je. Jen proto umí poradit a leccos zařídit. A že mají nějaký ten hendikep? Nevadí, u nás má místo každý čestný a pracovitý člověk.

- výrobci
I když noví vznikají a nějaký občas skončí, je naším poselstvím pomáhat jim fungovat jak to nejlépe jde. Často nám pak vyjdou vstříc a vykouzlí nebo opraví nějakou tu lahůdku. Jsou to prostě borci.

- Hugo
Hugo je jaký je. I když už je starší, je to pořád rošťák, občas si dělá co chce, občas se mu něco nepovede, ale na české hračky (a další vychytávky pro děti) nedá dopustit.
Děkujeme za každou malou podporu a přivřené oko, když se nám něco nepovede.

Díky že jste s námi, tato cena patří vám všem!
Adéla a Honza

shop roku 6

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz