VELIKONOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA - LETNÁ PÁ A SO 10:00-16:00 VODIČKOVA PÁ A SO 10:00-17:00. VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ ZAVŘENO. KRÁSNÉ VELIKONOCE!

#MujSousedJeBorec

Vánoční svátky jsou časem, kdy se schází rodiny, aby se na sebe usmáli, obejmuli se a udělali si navzájem radost. Pro nás se touto rodinou za 6 let stalo i naše hračkářství s bezvadným týmem kolegů, ale také dodavatelů - výrobců českých hraček.

Právě dost z nich se letos dostalo do svízelné situace z důvodu koronaviru a zavření obchodů. Poklesy prodejů v hlavním předvánočním období pro ně mají existenční problémy.

 

Proto jsme vymysleli výzvu #MujSousedJeBorec. Čeští výrobci jsou jedni z nás, sousedé z vedlejšího domu, města, vesnice.

 HCB_1

KDO
Můj i váš soused je borec, je to výrobce krásných českých hraček, možná bydlí ve vedlejším domě, městě, vesnici. Jsou to reální lidé se svými rodinami a příběhy. 

 CO
Pro hračkáře je vánoční sezóna klíčová a koronavirus vše podstatně změnil. Dost jich přemýšlí o své další existenci a ukončení výroby. Což je velká škoda, ale fakt.

CO S TÍM
U nás v hračkářství už 6 let podporujeme české výrobce tou nejpřirozenější formou. Propagujeme a prodáváme to nejlepší, co na trhu je. Za tu dobu jsme si našli tisíce zákazníků a podporovatelů a pomohli desítkám výrobců.

Pořád je ale dost lidí, kteří neví, že “mujsousedjeborec” a jak ho podpořit.

KDY
Vánoce jsou časem, kdy chceme své blízké obdarovat. Tak proč je obdarovávat něčím, co udělá jen procenta ve výsledcích nadnárodních korporacích? V našem výběru je pře 1500 nádherných kousků z české kotliny, takže své si najdou holčičky, kluci, maminky i tatínci, babičky, dědečkové a všichni ostatní hraví tvorové. 

CO S TÍM
1. Mrkněte se, čím od nás byste mohli svým milým udělat radost.
2. Dejte vědět svým známým, možná i oni zrovna tápou, co na Vánoce pořídit. Jde "jen" o jedno rychlé kliknutí, ale tisíc jich může změnit dost. A hlavně nic to nestojí! Prosíme sdílejte, sdílejte, sdílejte!
3. Určitě se nám ozvěte, známe dobře každý kousek ze sortimentu, umíme poradit a rádi si s každým popovídáme ;-)

 Čestí výrobci mají na to nás zaujmout a dokázat, že “můjsousedjeborec”

 

5 důvodů pro českou hračku:

  • splňují přísné evropské normy
  • jsou vyráběné “fair-trade”
  • necestují přes půl světa
  • dají se většinou opravit
  • jsou prověřené po generace
bukacek2

 

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz