Opravna hraček

Opravna hraček je z důvodu indispozice našeho pana opraváře pozastavena.

Ne nadarmo se říká, že nejlepší věci přicházejí náhodou. Stejně tak tomu bylo i s naší opravnou hraček.

Už dlouho v nás rezonovala myšlenka hračky nejen prodávat, ale i opravovat. Využívat věci znova a prodlužovat tak jejich život. Znovu použít hračky, které jsme měli tak rádi a které je škoda vyhodit jen pro to, že mají nějakou drobnou “bolístku”. A k tomu v době, kdy máme osud planety takřka ve svých rukou, může být opravování a další využití opravdovým řešením.

Pak jednoho červnového dne přišla nabídka na pronájem obchodu na pražské Letné. Čekali jsme na podobnou nabídku v této lokalitě celých pět let,

takže jsme na to ihned kývnuli. Po rychlých jednáních byla prodejna naše a mohla začít rekonstrukce.

Překvapení na nás čekalo v podobě fotografie, kterou nám přinesl pan majitel domu asi tři dny pro podpisu smlouvy. Její původ byl z období kolem roku 1970 a byl na ní náš prostor s cedulí “Opravna hraček”.

Kdo nás sleduje, ví, že rádi vzpomínáme na časy kdy jsme byli sami dětmi a proto jsme se za pět let naší cesty potkali s plno zajímavými lidmi.

Jedním z nich byl i pán, který dokáže sehnat staré náhradní díly a zná kolegy, kteří pracovali právě v této Opravně.

Je nám tedy potěšením oznámit, že od 14. listopadu 2019 máme naši Opravnu v hračkářství na Letné (Milady Horákové 26, Praha 7).

Za tu dobu se nám podařilo úspěšně opravit desítky hraček a vrátit tak úsměv na tvář desítkám jejich majitelů.

Opravna bude fungovat jako sběrna. Paní prodavačka od vás vaše hračky přijme a pan opravář vám před opravou sdělí cenu, případně zda je vůbec oprava možná. Dobu opravy prosím počítejte cca 3 týdny až měsíc. Až budou vaše hračky zpět ve formě, dáme vám vědět.

Opravna hraček je z důvodu indispozice našeho pana opraváře pozastavena.

 

blog-opravna

 

 

 





Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz