Ve středu 1.5. a 8.5. máme otevřeno 10-18 🌸

Prokrastinace na homeofficu



Každý to dělá a ten kdo tvrdí, že to nedělá, to dělá dvakrát tolik.
Ano, řeč je o prokrastinaci.

Jen málokdo si dokáže udržet výkonnost na plné pecky a jet jako dobře namazaný stroj. Pak často nastupuje prokrastinace - odkládání činností na potom . Upřímně, v tom jsme také dobří. Články na blog píšeme týdny a podklady úřadům posíláme poslední možný den. Co nám jde ale nejlépe, je naučit vás prokrastinovat “ve stylu” !

Dobře, hračky obecně jsou super zábava. Každopádně tyto můžete mít na stole a dát jim třeba jen pár vteřin, na oplátku vám vykouzlí úsměv, nebo poskytnou rychlý mikrorelax.


1. Kominík na žebříku a Datel na tyčce

Prodali jsme jich tisíce a zaujmuly pevné místo v nejedné kanceláři. Gravitace rozehraje kominíka nebo datla na jejich cestě k zemi, vy se zatím můžete z hluboka nadechnout a vyrazit vstříc dalším nezbytnostem.




2. Fingercar

Původně bylo toto auto vymyšlené, aby zlepšovalo jemnou motoriku a soustředění dětí. Jenže to autoři netušili jakou oblibu si získá (nejen) u tatínků. Kaskaderská jízda po dvou kolech, řízení jedním prstem, smyk kolem espressa, nenarazit do myši.. Čas tak rychle letí, když se člověk dobře baví. P.S. K Fingrecarům máme i papírové dráhy, které můžete autem pokreslit nebo puzzlovou dráhu.

3. Obracecí káča

Buďto jste obracecí káču ještě neviděli a nechápete proč se obrací, nebo jste ji už viděli a stejně nechápete, jak funguje. Tato malá dřevěná kulička s tyčkou navrchu se vejde krásně do kapsy a způsobí údiv všude, kde se s ní vytasíte. Chce to trochu cvik, po čase se vám ale podaří ji roztočit tak, aby se otočila na stopku a tancovala na ni.


 

4. Hra 15

Hra 15 je opravdová retro klasika. Cílem hlavolamu je přešoupat čísla od 1 do 15. Problémem je, že máte jen jedno volné políčko. Vejde se i do obálky, tak ho můžete poslat, třeba dědečkovi na moravu.

5. Golo

Když chcete přijít problému na kloub, nebojte se experimentovat a dívat se na svět cizíma očima. Pro extra kreativní jedince doporučujeme postavit kostičky na kolmo vytvářet tak 3D objekty nebo zakoupit dvě Gola, čímž se váš akční rádius znásobí. Překrásně opracováno z bukového dřeva, v 5 barevných kombinacích, to prostě musíte mít!



Každý by měl jednou za čas vypnout a na chvilku se pobavit, co myslíte? Dejte vědět, čím úspěšně ztrácíte čas vy!

Jen rodiče ví, co opravdu znamená “nemám čas”. I proto jsou často vybíráni na náročné pozice a úkoly. Umí vymyslet nemožné s minimem času a prostředků. A tak to máme teď i my u Huga. Připravujeme nový web, objednáváme zboží, chystáme novinky, přemítáme o budoucnosti, vyučujeme doma dcerku Žofii a ukazujeme svět měsíčnímu synkovi Alfrédovi. Do toho si občas skočíme zaplavat do Vltavy nebo projet na brusle, aby nám z toho úplně “nehráblo”. Život je plný překvapení, výzev, ale také příležitostí a možností. Usmějte se, zasněte se a něco podnikněte!

Ať se vede!
Honza, “Hugův táta”


honza hugo chodi bos



Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz