Ve středu 1.5. a 8.5. máme otevřeno 10-18 🌸

Ahoj, já jsem Adéla - pokračování


“Ahoj, já jsem Adéla,” zaznělo v našem prvním letošním článku. Stovky z vás pozdrav opětovaly a líbilo se jim, že jsme trochu poodkryli, kdo za Hugem vlastně stojí. Není to lehké, jen tak vylézt z ulity a říct, toto je můj oběd, toto jsou moje nové vlasy a sem jezdím na dovču (jako běžná influencerka). Alespoň, že mám Huga a ten mě z toho trochu vytáhne.

Když nevím, ptám se manžela Honzy (a ten když neví, tak do mě hustí, dokud to spolu nevymyslíme :-) ). Proto jsem to pinkla na něj a on slíbil, že si na mě přichystá 10 otázek na tělo. Kafe do hrnku, nohy na stůl, jdeme na to!


1. Čím jsi chtěla být, když jsi byla malá?
Chtěla jsem být pořád dítě. Možná i proto jsem si otevřela hračkářství.


2. Co tě v práci dokáže nejvíc vytočit?
Když je někdo líný a neudělá práci naplno, nebo když u ní nepřemýšlí, to se pak ostatní cítí špatně a morálka upadá. Alespoň že teď máme skvěle vyladěný tým, takže nakonec práci připomínají parťáci spíš mně.

Adela husakova kanturkova hugo chodi bos

Adela husakova kanturkova hugo chodi bos

3. Jaké je tvoje nejoblíbenější jídlo?
Snažím se jíst sezónně a lokálně. Když je jaro, dám si bigmaca s hranolky, když léto, tak bigmaca se salátem, a na podzim s jablečnou taštičkou :-) A teď vážně: miluji hovězí líčka na víně a ještě teplý štrůdl, to je prostě klasika.

4. Kdybys měla uvíznout s někým v karanténě v hotelu (aktuálně výstižnější než “na pustém ostrově”), kdo by to byl?
Hmm, třeba pan Tau? S tím by mohla být legrace.

5. Ze které tvé vlastnosti rodina nejvíc šílí?
Rozhodně nepořádnost. Dcera Žofka mě často honí jako “nadmutou kozu” a uděluje mi peněžní tresty, když někde nechám něco pohozené. Po kom to ta holka má?!

6. Proč jsi svého syna nepojmenovala Hugo ?
7 let jsem vysvětlovala, že Hugo je naše dítě a přitom to není můj syn. Hugovi jsme za ty roky dali dost energie a stál nás i dost nervů, je to prostě osobnost sama o sobě. Proto máme Alfréda a to jméno mu opravdu sluší.

Adela husakova kanturkova hugo chodi bos


Adela husakova kanturkova hugo chodi bos

 

7. Kolik hodin denně jsi schopná prospat?
V minulém životě jsem musela být asi medvěd. Když přijde zima, ani bych nejradši z postele nevylézala, škoda, že před Vánoci bývá největší šrumec.

8. Kolikrát už jsi chtěla Huga zavřít?
Minimálně čtyřikrát, naštěstí jsem to nikdy neudělala. Povídání o horské dráze jménem podnikání si nechám na samostatný článek, bude to ještě výživné.

9. Co je pro tebe nejlepší relax?
Hrabat se v záhonu je uklidňující (evidentně bohužel i pro naše 2 kočky, proto jsou moje pěstitelské výsledky minimální). Potom jsou určitě bezva rodinné výlety. Občas i kousek za Prahou najdeme opravdu kouzelná místa.

10. Do kterého svého věku by ses nejraději vrátila?
Do žádného, život se má žít tady a teď, což je v době hypoték a tísíců jiných povinností občas opravdu těžké. Jinak vcelku husté období jsem měla kolem 16 let, to byla velká jízda.

Adela husakova kanturkova hugo chodi bos




Tak to jsem já.
Děkuji svému muži za otázky a vám za trpělivost. Pokud se vám články “z Hugovy rodiny” budou líbit, tak nám určitě dejte vědět. Nás to vybičuje k tomu zase něco ze srdce (anebo rozumu) napsat.

Mějte se krásně
“Hugova máma” Adéla

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz