Ve středu 1.5. a 8.5. máme otevřeno 10-18 🌸

Zveme vás na zmrzku!

Den dětí 1.6. od 12 hod na Letné.

 

Co to je? Je to jemné, sladké a za chvilku po tom zůstane jen příjemný pocit v břiše..
Pro někoho je to sleva, pro nás rozhodně ZMRZLINA z Amata!

 

Když je hezký den a doma nás nečeká plná myčka, nebo hromada prádla, jdeme z Huga na zmrzku. Máme štěstí, že máme jedno Amato poblíž Řeznické i Letné.

A proto jsme s nimi upekli bezva nápad. Dali nám 8kg té nejkvalitnější zmrzliny, kterou budeme 1.6. od 12:00 rozdávat v našem hračkářství na Letné (Milady Horákové 26, Praha 7). Ne k nákupu, ne za like, prostě jen tak, každému pro radost.

 

amato2

Kdo v tom jede s námi?

 

Handle with care

Jana Laštovičku znáte skrze půvabné porcelánové sety s králíky, Karkulkou nebo dinosaury. Naposled nám do výlohy přivezl dvě obří molitanové mrkve, pamatujete?

Jsou to sympaťáci non-plus-ultra a se svojí ženou Sailou představí na Dni dětí novinku.. porcelánové kalíšky na zmrzlinu, které si můžete rovnou i koupit.

  kalisek

 

Gelateria & Caffé Amato

Vodičkova 4 a Kamenická 30 v Praze jsou adresy, kde najdete kavárny a zmrzlinárny Amato.

Na obou pobočkách připravuje tento rodinný podnik přes 20 příchutí zmrzliny každý den. Ve Vodičkové si navíc pochutnáte i na 4 druzích bez přidaného cukru, 6 sorbetech (bez lepku, bez laktózy) a v nabídce najdete dokonce i veganské (bez kravského mléka). A nejlepší nakonec, zmrzlinu vám ozdobí čokoládou z čokofontány. 

Italská zmrzlina může znít jako klišé, ale ne, když vám ji připraví přímo Pietro Amato - Ital s velkým srdcem a smyslem pro dobré cukrářské řemeslo.

amato1

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz